kks2021header.png
kks2020_3_edited.jpg

 KUSTOM KULTURE SHOW  2021
Kaapelitehdas, Helsinki

YHDEKSÄS!

Kaksipäiväinen tapahtuma 13.–14.2.2021 Kaapelitehtaalla Helsingissä esittelee käsityötaitoa, muotoilua ja luovuutta jenkkiautojen ja moottoripyörien sekä kustomoitujen polkupyörien maailmasta. Merikaapelihallin ensimmäisessä kerroksessa on huippuhienoja ajoneuvoja sekä kymmeniä hot rod-taiteilijoita ja käsityöläisiä omilla osastoillaan. Suomen parhaiden tekijöiden lisäksi voit tavata taitajia useista eri maista. Voit seurata myös erilaisia työnäytöksiä, mm. pinstraippausta ja kynäruiskumaalausta.

 

Merikaapelihallin toisessa kerroksessa ovat tatuointistudiot, joissa työskentelee tunnettuja tatuointiartisteja. Yläkerrassa on myös lisää kustom kulttuuriin liittyviä myyntiosastoja, vintage-kauppiaita, vaatteita, asusteita, levyjä, kenkiä, koruja ja paljon muuta.


Lauantaina Kustom Kulture Showssa järjestetään taidehuutokauppa, jonka tuotto lahjoitetaan lasten ja nuorten hyvinvointia tukevalle toiminnalle. Tapahtumaan osallistuvat käsityöläiset ja taiteilijat lahjoittavat kustom kulttuuri -henkisiä teoksiaan yleisön huudettaviksi.

Illan päättää bileet, jossa juhlakansaa viihdyttää lumoavat
burlesque-esiintyjät ja kolme kovaa bändiä.

TERVETULOA!

​​

PLATU, HMFWIC

pinstriping_finland_mooneyes.png
styleridelogo_pieni.jpg
pinstriping_finland.png