top of page

KKS 2023 PÄÄLAVALLA

RÄJÄHTÄVIMMÄT 2023

LAUANTAINA KLO 00:30

Mount Mary

Mount Mary, tuore suomalainen hard/classic rock-yhtye julkaisi
nimeään kantavan debyyttialbumin tammikuussa 2021.
Raskaat riffit tunkeutuvat tajuntaan – särökitarat möyryävät
Maria Hännisen ja Petri Majurin käsissä. Jukka Jylli bassossa ja
Otto Haapanen rummuissa takaavat, että tanakkuutta riittää.
Hännisen asiaankuuluvan rosoinen laulusoundi vie kuulijan matkalle
suoraan klassisen rockin ytimeen.

 

Youtube

Facebook

Instagram

- - - - - - - - - 

 

LAUANTAINA KLO 22:45

Ria and the Hi-Binders

Ria and the Hi-Binders on vuonna 2020 perustettu viisihenkinen helsinkiläinen yhtye, jossa yhdistyy pitkän linjan soittajien ammattitaito ja intohimo 40-60 luvun country & rockabilly musiikkiin, kuten Janis Martin, Martin Robbins ja Patsy Cline. Ria and the Hi-Binders – Ria Korhola kitara & laulu, Jussi Huhtakangas pedal steel, Timo Kalijärvi kitara, Jani Ahtiainen rummut, Lasse Sirkko kontrabasso – on jo alkumetreiltä löytänyt oman uniikin soundinsa. Yhtye on herättänyt suuren yleisön kiinnostuksen ja tätä ryhmää onkin jo ehditty nähdä niin isommissa tapahtumissa ja festareilla kuten Racecoast Rockin' Fest kuin tiivistunnelmaisilla klubikeikoillakin. Bändin jäseniä tunnetaan entuudestaan mm. yhtyeistä Mike Bell and the Belltones, Whistle Bait, The Barnshakers, Mystery Train ja The Wagtails — Ria and the Hi-Bindersin keikkaa et halua missata!

 

Kotisivu

Facebook

Instagram

 

- - - - - - - - - 

LAUANTAINA KLO 21.00

The Gin Mill Trio

Kotimainen The Gin Mill Trio soittaa rockin’ bluesia 1940–1960- lukujen tyyliin. Vaikutteita ilmaisuun ovat antaneet The Big Three Trio, Howlin’ Wolf, Little Junior Parker, Memphis Minnie, Bo Diddley, Robert Nighthawk, Big Bill Broonzy. Trion musiikillinen missio on soittaa roots musiikkia räjähtävällä energialla. Goofin’ Records julkaisi trion esikoisalbumin - ”Atomic Blues Hits”. Se oli Blues News -lehden lukijoiden valinta vuoden 2021 kotimaiseksi bluesjulkaisuksi.

 

Kokoonpano: Petteri Karkkila - laulu & cocktail rummut, Eero Vaajoensuu

- sähkökitara and Mika Liikari - pystybasso. Nämä kokeneet rootsmuusikot ovat tuttuja myös kokoonpanoista The Barnshakers, Hogs of Rhythm (Mika), The

Silver Bullets ja SaraLee (Eero).

 

Facebook

 

miss acrolicious- marc sabat.jpg

LAUANTAINA KLO 00:00

Miss Acrolicious

Miss Acrolicious on kansainvälinen burlesque tähti, joka rakastaa villasukkia! Tämä peloton taskuvenus viettelee yleisönsä säihkyvällä karismallaan ja tyylikkäällä viehkeydellään. Hänen esityksensä yhdistää perinteiseen ripauksen röyhkeyttä ja  akrobatiaa! Lisäksi hänellä on erityinen taito – hän pyörittää tasseleita myös päälläseisoen!

 

Miss Acrolicious on esiintynyt Helsinki burlesque festivaaleilla, the Burlesque Hall
of Fame weekend -tapahtumassa Las Vegasissa, New Yorkin Burlesque Festivaaleilla, Caput Mundi Burlesque Awards -tapahtumassa Roomassa, Wienin Boylesque Festival -tapahtumassa ja Tukholman burlesque festivaaleilla useiden muiden tapahtumien ohella ihastuttaen yleisöään kerta toisensa jälkeen.

bottom of page