DAN COLLINS

VIP-VIERAS 2020

KKShow 2020 VIP-vieras on Old Gold Garagen Dan Collins Kalifornian Venturasta (USA). Tervetuloa Suomeen, Dan!

 

AUTOT, PRÄTKÄT JA KONEET

MAKUPALOJA

 

VINTAGE & SWAP

ERIKOISIMMAT 2020

Vintage & Swap on nyt kaksipäiväinen eli uskomattomia löytöjä voi tehdä sekä lauantaina että sunnuntaina. Tai ehkä varastosi pursuaa aarteita, joiden olisi aika löytää uusi koti? Ota yhteyttä Platuun ja varaa myyntipaikkasi. Myyntipaikat Puristamossa ja Valssaamossa vain 10 € / m2. Hinta sisältää KKShow rannekkeet kahdelle! Vintage Swap on avoinna lauantaina klo 14–20 ja sunnuntaina klo 11–16. Ennakkoon KKShow lauantai- tai koko viikonlopun lipun ostaneet pääsevät penkomaan Vintage & Swappiin jo klo 13, eli tuntia aikaisemmin kuin muu rahvas!

 

MAAILMAN ENSI-ILTA

DIRK BEHLAUN OHJAUS "SQUEEZED UP"

Ensiesitys lauantaina klo 16 ja toinen esitys sunnuntaina. Ohjaaja ja kuvaaja Dirk "Pixeleye" Behlau ja elokuvassa esiintyvä Stefan Immke mukana Kuston Kulture Showssa omalla osastolla nimmarikynät teroitettuina. Elokuvaensi-illan lisäksi heillä on tarjolla mm. leffan juliste ja muuta mukavaa.

Squeezed_up_poster.jpg

YRITYKSET & YHTEISÖT

HALUTUIMMAT 2020

Kustomoidut osat autoihin, prätkiin, polkupyöriin, maalaustarvikkeet, kirjat, lehdet, vaatteet, kengät, asusteet, parturit ja kampaajat sekä paljon muuta koleeta ja tarpeellista kahdessa kerroksessa.

JChopper
Jungle Records
Kopteri
Katar Kustom Kuitars
Kustom Lab
Liituraita
Lucky
Old Gold Garage
Parturi Pete
Piristämö

Chop, Ride & Party
Primer Magazine
Speedy Mike
Stilgiganten

House of Silin

MMAF

Tomahawk Town CC

SWON
StyleRide

Rockarolina

Rebel Leather
Ton-up Store
Turku Kustom Show

Tikkipaja
Upi's Garage

Wannabe

Mummyduck Customs

 

HYVÄNTEKIJÄT

TAIDEHUUTOKAUPPA HOPE RY:N TOIMINNAN TUEKSI

Hope ry toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.
 

Hoperyogo.png

© Kustom Kulture Show 2020. Kaikkioikeudet pidätetään. KKS ei ole vastuussa aikataulu- tai ohjelmanmuutosten aiheuttamista vahingoista.

© Kustom Kulture Show 2020. All Rights Reserved. KKS is not responsible of any damage caused by changes in program or schedule.