top of page

Live on Stage!

Rusty Shovel Experience

21:00

Rusty-2-frame.png

Keski-Suomen pahamaineisinta outlaw-kantria!
Aitoa, juurevaa ja urbaania biker-tunnelmaa, legendaarisia ameriikan sävelmiä Merle Haggardista Willie Nelsoniin ja David Allan Coe:n, tuoreilla sovituksilla ja tulisilla lisämausteilla!

Rusty Shovel Experience on kollektiivi, joka rakentuu aina keikasta riippuen, solisti Allu Ahlforsin vetäessä letkaa, milloin biker-tallijuhlista, pubi-keikoille ja suuremmille festivaalilavoille asti. Nyt lavalla nähdään kokonainen kantribändi, todellinen Jyväskylän "Hyvät, pahat ja rumat!

 

Facebook

Hi-Speed Rockets

22:45

Hi-Speed Rockets on roots-musiikin tuore suomalainen superkokoonpano. Uusi kylläkin vain siinä mielessä, että debyyttilevy ilmestyi syksyllä 2023, vaikka rakettimoottorit käynnistyivät ensimmäistä kertaa jo lähes vuosikymmen sitten. Kokoonpano vakiintui nykyiseksi vuonna 2020. Kaikilla neljällä muusikkolla (Alex – laulu ja kitara, Gona – kitara, Janne – basso ja Hape – rummut) on yli 30 vuoden soittokokemus. Eivätkä kannukset ole ansaittu kaikilla pelkästään roots-piireissä, sillä bändin solisti Alex Ojasti tunnetaan myös dance-pop -yhtye Aikakoneen perustajajäsenenä. Vanha suola on janottanut häntä kuitenkin jo kauan ja Alex on palanut aikaan ennen Aikakoneen keksimistä, ensirakkautensa rockabillyn pariin. Ojasti osoittaa notkeutensa vokalistina, kun ääni taipuu räväkästä rokkailusta herkkään lemmenlauluun. Kitaristi Gona Lehtinen soittaa levyllä kuusikielisiään useilla eri tyyleillä, loihtien äänimaisemia Twin Peaks - tyyliin tai sähköisellä rock-soundilla, ja jatkaen vahvoilla jazz-vivahteilla. Hape ja Janne valavat puolestaan betoninlujan taustapotkun rumpupatterin ja kontrabasson kera.

Facebook

Hi-Speed Rockets.png
MillionDollarTones-2-frame.png

Ensimmäisessä KKShow:ssa 2013 päälavalla esiintyi tämä orkesteri ja nyt 10-vuotisjuhlan kunniaksi he kiipeävät jälleen lauteille lauantain myöhäisillassa! Yli vuosikymmenen ajan toiminut Million Dollar Tones on Etelä-Suomesta käsin operoiva, juurevan rhythm & blues:n ja 50-luvun tyylisen rock' n roll:n nimeen vannova, kahdeksanhenkinen yhtye, jossa rumpujen, basson, kitaran, laulun ja pianon ohella bändin soundia on kasvattamassa kolmihenkinen torvisektio. Lavalta ja levyiltä ei tämän bändin tapauksessa siis laaja-alaisuutta puutu! Ahkeran Suomen keikkapaikkojen kiertämisen lisäksi Million Dollar Tones on kiertänyt ulkomailla esiintyen festivaaleilla ja klubeilla esimerkiksi Ruotsissa, Hollannissa, Virossa, Italiassa ja Espanjassa!

Yhtyeessä soittavat:
Antti Pajula – Vocals
Albert Hallikainen – Guitar
Markus Packalén – Double Bass
Marko Lamminmäki – Drums
Matti Roth – Piano
Ari Toivonen – Tenor Sax & Harmonica
Petri Rinta-Opas – Baritone Sax
Ide Miettinen – Trumpet

 

Facebook

Million Dollar Tones

00:30

Rusty Shovel
Millin Dollar Tones
Hi-Speed Rockets
bottom of page